STANDAARD BLISTERS

Besparing op de matrijskosten
De blisterverpakking is een handige en kosteneffectieve verpakkingsoplossing voor winkelketens, winkelformules en webwinkels in non-food. Uw artikel / product is goed zichtbaar door glasheldere A-PET folie. Ze zijn milieuvriendelijk en recyclebaar zoals de PET flessen. De blisters hangen vaak aan een beugel aan een wand of in een display in het zicht van de consument. Er is een breed assortiment van meer dan driehonderd verschillende standaard blisters.

De voordelen van een standaard blister verpakking

De blisterverpakkingen hangen in winkelrekken aan een metalen hanger, je kunt de producten goed zien door de heldere verpakking heen en je kunt ze makkelijk uit het rek pakken. Je komt de blisterverpakkingen veel tegen in detailhandel, zoals supermarkten en bouwmarkten, maar ook steeds meer bij webwinkels of fysieke winkel(s) die ook omzet via internetverkoop realiseren.

Snelle doorlooptijden

Clappac heeft als groothandel verpakkingen een grote verscheidenheid aan standaard verpakkingen online. U bespaart op matrijskosten en de doorlooptijden van uw bestellingen zijn relatief kort. Neem nu contact op en vraag welke blisters het beste passen bij uw product