DUURZAAM ONDERNEMEN

Hoe gaan wij om met ons milieu?

Productieafval hergebruiken

Wij kiezen voor duurzaam gebruik van materialen en produceren blisters van gerecycled PET en PVC. Onze verpakkingen zijn zeer goed recyclebaar. Gebruikt PET materiaal en productie afval dat ontstaat tijdens ons productieproces wordt herverwerkt in nieuwe folie door levering van dit productieafval aan de cyclus van PET-productie. 

Milieubesef

De laatste jaren hebben we een aantal milieu- en duurzaamheidsmaatregelen geïmplementeerd: continue optimalisatie van verpakkingsoplossingen zorgen voor minder gebruik van waardevolle grondstoffen èn forse vermindering van energieverbruik door eigen fotovoltaïsche installatie voor de productiegebouwen.

Biobased

Bedrijven benaderen ons vaak met de vraag duurzamere verpakkingsmaterialen te ontwikkelen met eigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van het huidige verpakkingsmateriaal. Er komen steeds meer nieuwe biopolymeren op de markt. Voor ons is het belangrijk om deze nieuwe plastics te leren kennen zodat nieuwe, biobased producten kunnen worden ontwikkeld. Verantwoord ondernemen betekent voor ons het dagelijks handelen vanuit de optimale combinatie van de juiste materialen, middelen, maatregelen en mindset.